Gratis videomodul

 • Gratis i 6 måneder
 • Uten bindingstid
Få en enklere hverdag i klinikken din

Gratis videomodul

Vi ønsker å hjelpe deg med å hjelpe dine pasienter

Det globale utbruddet av koronaviruset COVID-19 kan nå beskrives som en pandemi. I et scenario der opp til 85% av alle fastleger kan bli smittet
under behandling i løpet av den neste perioden, kan tilgang til helsetjenester snart bli en kritisk mangelvare for pasienter. Bruken av ny teknologi gjør at pasienter kan motta behandling over video og at klinikker kan jobbe distribuert. Dette er nøkkelen til å redusere smittefaren. PatientSky og Direktoratet for e-helse har jobbet døgnet rundt i flere dager for å kunne tilby midlertidige gratisløsninger til det norske samfunnet som kan begrense smitterisikoen og sikre pasienters tilgang på helsetjenester i den kritiske tiden fremover.
Gjennom tett dialog med offentlige myndigheter og fagmiljøer er vi med på å støtte oppunder initiativene deres for å begrense spredningen av viruset. Gjennom smarte skyløsninger som video- og e-konsultasjoner, pasientportaler og pasientapper, gjør vi det mulig for helsepersonell å fortsette å tilby behandlinger og konsultasjoner. Disse løsningene tilbyr vi gratis frem til 1. august 2020.
Få gratis videomodul her
Få en enklere hverdag i klinikken din

Vi ønsker å hjelpe deg med å hjelpe dine pasienter

Vi har den siste tiden hatt stor etterspørsel for vårt videomodul, som gir deg muligheten til å ha videokonsultasjon med dine pasienter direkte i din nettleser. Vi ønsker å bidra med tiltak rundt COVID-19 og tilbyrder for gratis videokonsultasjon til alle behandlere i 6 måneder, uten bindingstid.
Kontakt oss for mer informasjon

En anbefalt løsning

Løsningene våre er anbefalt av offentlige myndigheter, og som NHN-partner leveres våre løsninger i henhold til Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse og omsorgstjenesten (Normen).
Anbefalt av E-helsedirektoratet
Les deres anbefaling her!
Anbefalt av behandlernettverket
Les deres anbefaling her!
Anbefalt av leger
Se videoen under

Slik fungerer det

En videokonsultasjon er en konsultasjon gjennom video for både behandler og pasient. Konsultasjonen gjennomføres for pasienten via appen eller pasientportalen fra PatientSky på høyeste sikkerhetsnivå. Dette for å kunne gi deg og dine kolleger mulighet til å jobbe hjemmefra og samtidig kunne gi best mulig behandling for pasientene.
Løsningene er enkle å anskaffe ettersom de ikke krever lokal installasjon eller tredjepartsløsninger. Du trenger bare et webkamera, tilgang til internett og litt tid til å gå gjennom konfigurasjonsguiden.

FAQ

Er løsningen helt gratis?
 • Ja, løsningen er helt gratis. Vi ønsker å bidra med tiltak rundt Covid-19 og tilbyr derfor denne modulen gratis til og med 1. august – uten binding eller noen andre forpliktelser. Dette gjelder for alle behandlere uansett om du er PatientSky-kunde i dag eller ikke. Klinikken eller behandler kan selv velge å aktivere timetyper som gir notifikasjoner til pasientene for å minne dem på avtalte timer og andre varslinger. Dette koster NOK 0,95 per varsling.
Hva koster løsningen etter gratisperioden (for nå satt til 1. august)?
 • Løsningen er gratis til og med 1. august – uten binding eller noen andre forpliktelser, verken før eller etter. Hvis man ønsker å fortsette med løsningen etter gratisperioden, koster dette NOK 279 ekskl. mva. per måned per bruker.
Er det noen skjulte kostnader?
 • Løsningen kan brukes helt uten at det koster noe. Klinikken eller behandler kan selv velge å aktivere timetyper som gir notifikasjoner til pasientene for å minne dem på avtalte timer og andrevarslinger. Dette koster NOK 0,95 per varsling.
Er det noen binding på løsningen?
 • Nei
Må jeg ha andre moduler fra PatientSky for å komme igang med videomodulen?
 • Nei, men når du får videomodulen fra oss får du også en timebokmodul hvor du kan gjøre videokonsultasjoner tilgjengelig for pasientene dine. Timebokmodulen er en del av gratisløsningen vi nå tilbyr.
Hvilket utstyr trenger jeg for å komme i gang?
 • Behandlere kan benytte videokonsultasjon gjennom PC og Mac via nettleseren Chrome, samt et webkamera med mikrofon (de fleste webkameraer har dette som standard).
Fungerer løsningen på smarttelefon og nettbrett?
 • Behandlere kan benytte videokonsultasjon gjennom PC og Mac via nettleseren Chrome. Pasienter kan benytte videokonsultasjon via nettleser eller via PatientSky-appen. Pasienter kan benytte andre nettlesere, men vi anbefaler også pasienter om å benytte Chrome.
Er videomodulen integrert i timeboken?
 • Videomodulen er integrert i PatientSkys timebokmodul. Dersom man i dag bruker en annen timebok enn PatientSky, vil man ved å aktivere videomodulen skulle forholde seg til to timebøker for å kunne gjøre videokonsultasjon tilgjengelige for sine pasienter.
Jeg har tidligere hatt PatientSkys videomodul, er løsningen også gratis for meg?
 • Ja, videomodulen er gratis for både nye og eksisterende kunder.
Er all informasjon og dialog med patienten sikker?
 • Ja, løsningen er på sikkerhetsnivå 4. Både pasienter og behandlere logger inn med eksempelvis BankID eller Buypass.
Hvordan kommer jeg i gang?
 • Fyll ut kontaktskjemaet så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å komme i gang.
Fungerer løsningen bare med PatientSky?
 • Løsningen fungerer for alle behandlere i Norge som ønsker å tilby dette til pasientene sine. Sammen med PatientSkys videomodul får man samtidig en timebokmodul hvor man kan sette opp tilgjengelige timer til pasientene. Har man PatientSkys timebok og/eller journalsystem fra før, fungerer det direkte i timeboken man har fra før. Bruker man et annet journalsystem må man jobbe med parallelle timebøker for de pasientene som det settes opp videokonsultasjoner med.
Må jeg være kunde av PatientSky for å kunne bruke løsningen?
 • Nei, det trenger du ikke. Er du ikke kunde fra før, må vi ha noe dokumentasjon på plass for å sikre vi har databehandleravtale og annen relevant dokumentasjon på plass. Det er ingen binding eller kostnader forbundet med dette – dette er kun formalia som må på plass for oss som databehandler. Er du kunde fra før, trenger du ikke å inngå noen ny avtale.
Må man inngå noen avtale med PatientSky for å ta det i bruk?
 • Er du kunde fra før, trenger du ikke å inngå noen ny avtale. Er du ikke kunde fra før, må vi ha noe dokumentasjon på plass for å sikre vi har databehandleravtale og annen relevant dokumentasjon på plass. Deter ingen binding eller kostnader forbundet med disse avtalene.

Få gratis videomodul nå!

Kontakt oss for å få nærmere informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg i gang.
Merk: Er du pasient? Vennligst henvend deg til din behandler. PatientSky er en systemleverandør og kan ikke ta imot din henvendelse.
Takk for henvendelsen din. En av våre konsulenter kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Gå til forsiden
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.