Suksesser fra arbeidslivet

Flere enn 1 200 brukere har allerede tatt i bruk den nye programvaren PatientSky Clinic. Les og se hvordan PatientSky Clinic har forbedret arbeidslivet deres.

Haugaland Kiropraktiske

Arild Samuelsen
“Migrering og overgang til PatientSky gikk mye mer smertefritt enn jeg hadde forventet. Overgangen gikk kjapt, enkelt og ble gjennomført profesjonelt! Tidligere brukte jeg mye tid på forhold forbundet med oppgjør: Først måtte jeg brenne oppgjøret på CD, så sende det i posten, så vente minimum 14-15 dager. Med PatientSky kan jeg med et tastetrykk sende oppgjøret digitalt og få lønnen min samme dag. Dette sparer vanvittig med tid, krefter og t.o.m økonomi. PatientSky sine løsninger gjør det lett for meg å jobbe på to forskjellige klinikker da jeg enkelt kan opprette to regnskap og to timebøker. Dette gir meg oversikt og arbeidsflyt og gjør det enkelt for meg å skille økonomien mellom de respektive klinikkene. Journalstrukturen i PatientSky har bidratt til at jeg er grundigere og mer utfyllende i journalføringenmin. Selv om grundigere arbeid ofte krever mer tidsbruk - så kan jeg enkelt utarbeide maler som kan brukes under journalføringen som gjør at jeg fortsatt kan arbeide effektivt. Innkommende anrop fra pasienter stjeler generelt sett tid i hverdagen! Å involvere pasienten i det administrative, hjelper meg til at jeg i større grad uforstyrret kan fokusere på selve behandlingen. Derfor har jeg nylig åpnet opp for at pasienter kan booke timer online! Jeg kan nå utføre arbeid uavhengig av hvor jeg befinner meg. Jeg kan logge meg på hjemme i huset mitt, eller på hytta for den sags skyld - dette er en helt annen verden enn hva jeg har vært vant til tidligere”

Tana Fysikalske Institutt AS

Ole Henrik Somby
“Overgangen til PatientSky gikk smertefritt og har løst en av våre største utfordringer forbundet med fleksibilitet. Nå kan jeg utføre arbeidsrelaterte forhold uavhengig av hvor jeg befinner meg"

Kiropraktor Anne Sofie Igland

Anne Sofie Igland
"I forbindelse med overgangen til PatientSky, innser jeg at jeg gruet meg unødvendig mye. Brukte noe tid i startfasen på å bli trygg på løsningen, men opplever nå god arbeidsflyt og har kontroll på systemet. Det er flott at pasienter automatisk mottar påminnelse og bekreftelse på time, samt er det enkelt å flytte på timer om det er behov for det. Etter overgangen er jeg mer fleksibel da det er mye enklere å få tilgang til systemet siden jeg kan sitte hvor som helst så lenge jeg har en datamaskin med internettilgang"

Akupunktøren og Fysioterapeuten Steffen Vasbø

Steffen Vasbø
“Innlæring og overgang til nye systemer er vanligvis tidkrevende og på generell basis utfordrende. Overgangen til PatientSky gikk for øvrig knirkefritt. Straight forward, oversiktlig og intuitivt! Hverdagen min er svært travel ettersom jeg ofte behandler flere pasienter parallelt. Dette innebærer at jeg er nødt til å ha et fleksibelt system som enkelt tilrettelegger for at jeg kan journalføre både underveis i behandlingen, men også ha muligheten til å fullføre arbeid senere på dagen. Etter jeg startet med PatientSky, så har jeg plutselig muligheten til å kunne dra hjem og legge barna og etterfølgende sette meg i sofaen med en øl i handa og fullføre uferdig arbeid jeg tidligere har vært nødt til å utsette til senere når jeg er på kontoret. Tidligere hadde jeg ofte muntlige dialoger med mine pasienter over telefon, gjerne i settinger der jeg ikke har systemet tilgjengelig. Dette har tidvis ført til at jeg i ettertid mangler overblikk. Dette har bedret seg etter at jeg startet med digital kommunikasjon via PatientSky - der kan jeg enkelt få overblikk over hva som er kommunisert i dialog med de respektive pasientene. Overgangen til PatientSky har for øvrig ført til at jeg er mye mer selvgående som behandler - dette systemet vil absolutt avløse helsesekretærer og behandlere for mye tid og arbeid!”

Dala Fysioterapi og Løpsklinikk + Mjøsen Kiropraktorklinikk As

Rune Bechmann-Pedersen
”Overgang til PatientSky har ført til at jeg er mye mer fleksibel som behandler. Jeg kan utføre arbeidsrelaterte forhold fra hvor som helst, og kan jobbe på tvers av ulike klinikker og enkelt skille virksomhetene uten at det blir uoversiktlig. Systemet forhindrer mye museklikk ved å tilrettelegge for hurtigtaster. PatientSky gjør det også enkelt for meg å holde oversikt over timebok- og journal relaterte forhold uavhengig av hva jeg arbeider med siden plattformen er utarbeidet som én arbeidsflate! I tillegg kan jeg opprette egne snarveier avhengig av hva jeg selv ønsker å ha lett tilgang til. Som med alle andre overganger, må en forvente at en bruker noe tid å sette seg inn i det nye systemet for å få ønsket utbytte. Selv om det er noen funksjoner jeg ikke har kjennskap til enda, så begynner jeg å få god kontroll nå!”

Bestill presentasjon

Få en presentasjon av PatientSky Clinic, og opplev den nye generasjonen av journalsystemer. Alt samlet ett sted.
Bestill nå

Basic eller Premium?

Finn din grunnpakke fra PatientSky Clinic som passer best til deg og din klinikk. 100% i skyen.
Se vår pakker