Få en enklere hverdag i klinikken din med webbasert og integrert journalløsning

Fri bruk av PatientSky Clinic i 3 måneder.

Med webbasert og integrert journalløsning får du tilgang et bredt spekter av funksjoner som vil forbedre arbeidsflyten.

Alle medlemer ved Norsk Osteopatiforbund får tilbud om fri bruk av vår integrerte og webbaserte journalløsning i tre måneder.

Tilbudet er kun tilgjengelig fram til 26. mai.
Opplev fordelene med PatientSky Clinic

PatientSky Clinic har gitt Move kiropraktikk en bedre flyt i hverdagen

Etter implementeringen av PatientSky Clinic opplever Move at frustasjonsnivået har blitt redusert betraktelig. I tillegg har arbeidsprosessene blitt forbedret sammenlignet med det de hadde med det gamle systemet.

Brukervennligheten i PatientSky Clinic har gitt mindre support-problematikk. Og redusert nedetid har gitt Move en enklere hverdag på klinikken.

Trykk på bildet for å se video eller les kundehistorien her.

Smart og moderne journalsystem for osteopater

Se funksjonaliteten i vårt journalsystem. Klikk på Play-knappen for å se hvordan løsningen fungerer.

Smart og enkelt

Få alt samlet ét sted med PatientSky Clinic - direkte i din nettleser. Sammen skaper vi den beste hverdagen for deg og dine pasienter.
Se produktpakker og priser

Mer tid til behandling

Integrert kunnskabsstøtte

Ingen bindingstid

Null bekymringer om GDPR

Frihet til å arbeide overalt

Driftsikker og pålitelig

Suksesser fra arbeidslivet

Flere enn 800 brukere har allerede tatt i bruk den nye programvaren PatientSky Clinic. Les hvordan PatientSky Clinic har forbedret arbeidslivet deres.

Tana Fysikalske Institutt AS

Ole Henrik Somby
“Overgangen til PatientSky gikk smertefritt og har løst en av våre største utfordringer forbundet med fleksibilitet. Nå kan jeg utføre arbeidsrelaterte forhold uavhengig av hvor jeg befinner meg"

Kiropraktor Anne Sofie Igland

Anne Sofie Igland
"I forbindelse med overgangen til PatientSky, innser jeg at jeg gruet meg unødvendig mye. Brukte noe tid i startfasen på å bli trygg på løsningen, men opplever nå god arbeidsflyt og har kontroll på systemet. Det er flott at pasienter automatisk mottar påminnelse og bekreftelse på time, samt er det enkelt å flytte på timer om det er behov for det. Etter overgangen er jeg mer fleksibel da det er mye enklere å få tilgang til systemet siden jeg kan sitte hvor som helst så lenge jeg har en datamaskin med internettilgang"

Akupunktøren og Fysioterapeuten Steffen Vasbø

Steffen Vasbø
“Innlæring og overgang til nye systemer er vanligvis tidkrevende og på generell basis utfordrende. Overgangen til PatientSky gikk for øvrig knirkefritt. Straight forward, oversiktlig og intuitivt! Hverdagen min er svært travel ettersom jeg ofte behandler flere pasienter parallelt. Dette innebærer at jeg er nødt til å ha et fleksibelt system som enkelt tilrettelegger for at jeg kan journalføre både underveis i behandlingen, men også ha muligheten til å fullføre arbeid senere på dagen. Etter jeg startet med PatientSky, så har jeg plutselig muligheten til å kunne dra hjem og legge barna og etterfølgende sette meg i sofaen med en øl i handa og fullføre uferdig arbeid jeg tidligere har vært nødt til å utsette til senere når jeg er på kontoret. Tidligere hadde jeg ofte muntlige dialoger med mine pasienter over telefon, gjerne i settinger der jeg ikke har systemet tilgjengelig. Dette har tidvis ført til at jeg i ettertid mangler overblikk. Dette har bedret seg etter at jeg startet med digital kommunikasjon via PatientSky - der kan jeg enkelt få overblikk over hva som er kommunisert i dialog med de respektive pasientene. Overgangen til PatientSky har for øvrig ført til at jeg er mye mer selvgående som behandler - dette systemet vil absolutt avløse helsesekretærer og behandlere for mye tid og arbeid!”

Dala Fysioterapi og Løpsklinikk + Mjøsen Kiropraktorklinikk As

Rune Bechmann-Pedersen
”Overgang til PatientSky har ført til at jeg er mye mer fleksibel som behandler. Jeg kan utføre arbeidsrelaterte forhold fra hvor som helst, og kan jobbe på tvers av ulike klinikker og enkelt skille virksomhetene uten at det blir uoversiktlig. Systemet forhindrer mye museklikk ved å tilrettelegge for hurtigtaster. PatientSky gjør det også enkelt for meg å holde oversikt over timebok- og journal relaterte forhold uavhengig av hva jeg arbeider med siden plattformen er utarbeidet som én arbeidsflate! I tillegg kan jeg opprette egne snarveier avhengig av hva jeg selv ønsker å ha lett tilgang til. Som med alle andre overganger, må en forvente at en bruker noe tid å sette seg inn i det nye systemet for å få ønsket utbytte. Selv om det er noen funksjoner jeg ikke har kjennskap til enda, så begynner jeg å få god kontroll nå!”
«Frustasjonsnivået etter PatientSky Clinic er veldig lite sammenlignet med det systemet vi hadde før. Nå er det "smooth-sailing", og ting fungerer veldig bra.»

Marius Monsveen, kiropraktor ved Move kiropraktikk
Move kiropraktikk i Lørenskog har oppnådd en stabil hverdag med forbedret arbeidsflyt.

Bestill presentasjon av PatientSky Clinic

Nå har du mulighet til å få en fullstendig presentasjon av vår system. Bestill presentasjon av systemet for din klinikk og se alle funktjonene. Etter din bestilling kontakter vi deg. Dette er helt uforpliktende.

Takk for bestillingen din - du vil motta en e-post med mer informasjon.
Oops! Noe gikk galt - Vennligst prøv igjen!