PatientSky er utviklet for å legge til rette for visning av informasjon fra, og kommunikasjon mellom, helsepersonell i helsesektoren og pasienter, samt for å tilby aktuelle tilleggstjenester som det er frivillig å benytte.

Nettstedet er underlagt, og forholder seg til, norsk lovgiving, herunder lovgivning og andre rettslige rammebetingelser innen personvern, helse og opphavsrett. Alle spørsmål som eventuelt måtte oppstå i tilknytning til innhold og bruk av sidene, reguleres av norsk rett. Eventuelle tvister avgjøres med verneting i Norge.

PatientSky AS er eier av nettstedet, og innehar eierskap, opphavsrett, varemerker og alle andre immaterielle rettigheter knyttet til nettstedet, samt produktene og tjenestene omtalt på nettstedet – med mindre slike rettigheter tilhører en tredjepart.

PatientSky AS er ansvarlig for sine underleverandører som utfører oppgaver knyttet til tjenestene på samme måte som om PatientSky AS selv sto for utførelsen. Dette gjelder for eksempel PatientSky Hosting AS, som er driftsleverandør og databehandler for PatientSky AS.

Det er ikke tillatt for kommersielle aktører eller for kommersiell bruk å gjengi innhold fra nettstedet uten at PatientSky AS angis som kilde.Lenker til eksterne nettsteder kan forekomme fra dette nettstedet for å gjøre relevant informasjon tilgjengelig. Slike nettsider og tilhørende innhold er underlagt egne bruksvilkår som er angitt på de respektive nettstedene.

PatientSky AS tar ikke ansvar for innholdet eller vilkår for bruk av slike eksterne nettsteder.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler, eller «cookies», er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på PasientSky samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler.

Hvis du ikke ønsker å benytte deg av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel.

PasientSky benytter blant annet informasjonskapsler knyttet til bruk og funksjonalitet. Dette for å bedre din brukeropplevelse og samle inn statistikk. Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å se hvilke deler av våre nettsteder brukere besøker, og gir oss innsikt i brukeratferd slik at vi kan forbedre vår kommunikasjon og våre løsninger.

Personopplysninger om deg behandles ved bruk av tjenestene som beskrevet ovenfor. Merk likevel at vi aldri lagrer informasjon som kan identifisere deg personlig.

DISSE INFORMASJONSKAPSLENE BRUKER PASIENTSKY

PHPSESSID
brukes for å ha en oversikt på hvem du er, og om du er logget inn mens du bruker PasientSky. Denne kapselen fjernes når du lukker nettleseren.

PRUM_EPISODES
brukes til innsamling av anonym statistikk for måling av nettsidenes ytelse samt oppdagelse av eventuelle feil. Denne kapselen fjernes når du lukker nettleseren.

_gat
brukes for anonym innhenting av statistikk om brukerens sesjon på hjemmesiden. Varighet på 10 minutter.

_ga
brukes til å anonymt identifisere brukeren, slik at man kan samle inn statistikk om gjentagende besøk. Varighet på 2 år.