PatientSky lanserer Tilbakemeldingsmodul: -Det krever minimalt med innsats for å komme i gang

Forfatter:

Zachary Myr

Publisert

05. mai 2022

-Det krever minimalt med innsats for å komme i gang

Den største utfordringen med andre systemer er tidkrevende konfigurasjon. Du må i utgangspunktet benytte flere verktøy for å måle pasientopplevelse. Et system for innsamling av tilbakemeldinger og et annet system for utsending av skjemaene. I tillegg må disse verktøyene kobles med hverandre på en eller annen måte for at de skal fungere som tiltenkt.

Med vår nye Tilbakemeldingsmodul kan du automatisk sende et tilbakemeldingsskjema etter behandling av pasient. Resultatene blir fremstilt direkte i PatientSky Clinic. Med et par klikk kan du få detaljert innsikt om pasientopplevelsen og bedre forståelse av pasientene.

Vi har nå lansert en lenge etterspurt modul, og du kan prøve det gratis i 3 måneder.
Aktiver Tilbakemeldingsmodulen

-Tilbakemeldingsmodul er et oversiktlig selvgående system. Det krever minimalt med innsats for å komme i gang, sier Anders Bjercke fra Fokusklinikken.

Fokusklinikken var en av våre første piloter for Tilbakemeldingsmodulen. De har et stort fokus på pasienttilfredshet, og Tilbakemeldingsmodulen gjør det enkelt å få en oversikt over innsatsen deres. Etter 13 uker med pilotering har de mottatt 82 besvarelser. Alle tilbakemeldingene var stort sett veldig positive.

Les hvorfor Fokusklinikken ønsket å komme i gang med Tilbakemeldingsmodul.

Resultater fra pilotprosjektet

Etter 16 uker med pilotering er vi klare til å lansere vår nye Tilbakemeldingsmodul. Vi ønsker å takke Fokusklinikken og de to andre klinikkene for deres bidrag under piloteringen. Dere har spilt en stor rolle i utformingen av løsningen. 

Totalt har over 843 pasienter mottatt et tilbakemeldingsskjema og 181 besvarelser har blitt sendt inn. Gjennomsnittlig responsrate er på 22%, og 30% av besvarelsene er anonyme. 

Vi ser også at pasientene føler seg mer inkludert i behandlingsforløpet. I tillegg ser vi at behandlere er motivert til å skape en bedre pasientopplevelse.

«Tilbakemeldingsmodulen er et oversiktlig og selvgående system. Det krever minimalt med innsats for å komme i gang. Vi har hatt et stort fokus på pasienttilfredshet og ved å bruke Tilbakemeldingsmodul får vi en oversikt hvordan vi presterer.»
- Anders Bjercke, grunnlegger og kiropraktor ved Fokusklinikken
Anders Bjercke, Fokusklinikken. https://www.fokusklinikken.no/
Anders Bjercke, kiropraktor

Meld din interesse for Tilbakemeldingsmodul og prøv modulen gratis fram til 31. august*

*Etter 31. august vil abonnementet fornyes automatisk, og du blir fakturert 249,- per bruker per måned + varslinger - 0,95 kr per stk. Under prøveperioden vil du kun bli fakturert for varslinger.

Du trenger ikke å aktivere for alle behandlere. Hvis du eksempelvis har fem brukere ved klinikken din, kan du fint aktivere Tilbakemeldingsmodul for én bruker. Selvom bare én bruker på klinikken har lisensen kan det fortsatt sendes ut spørreskjema for alle behandlere.

Kun brukere av PatientSky Clinic og Hove Total kan benytte Tilbakemeldingsmodul.

Meld din interesse på forhånd ved å fylle ut skjema nedenfor. Aktivering skjer fortløpende. Vi tar forbehold om etterspørsel.

Du vil få en påminnelse når prøveperioden nærmer seg slutten. For å unngå fakturering må du deaktivere modulen. Slik deaktiverer du modulen.

FAQ

Trenger jeg å aktivere Tilbakemeldingsmodul for alle behandlere ved klinikken min?
 • Nei, du trenger ikke å aktivere for alle behandlere. Hvis du eksempelvis har fem brukere ved klinikken din, kan du fint aktivere Tilbakemeldingsmodul for én bruker. Selvom bare én bruker på klinikken har lisensen kan det fortsatt sendes ut spørreskjema for alle behandlere.
Hvis Tilbakemeldingsmodul er aktivert for brukeren din, kan du:
 • -Administrere konfigurasjon og innstillinger for Tilbakemeldingsmodulen (hvis du er administratorbruker).
  -Se resultatene i modulen (inkludert eksport av data for å vise kollegene dine).
  -Same tilbakemeldinger for dine avtaletyper og kalendere.
Hvilke funksjoner har brukeren med aktiv lisens tilgang til som de andre ikke har?
 • Vedkommende kan redigere spørreskjemaet og få oversikt over resultatet i sanntid. Alle som ikke har modulen aktivert kan få tilsendt en rapport som viser resultatet. Vedkommende med aktiv lisens kan også vise frem resultatet gjennom modulen i interne møter.
Hvis Tilbakemeldingsmodul er deaktivert for din bruker, men aktiv på klinikken
 • -Tilbakemeldinger kan samles inn for dine avtaletyper og kalendere.
  -Du har ikke tilgang til resultatene.
Er løsningen helt gratis?
 • Modulen er helt gratis fram til 31. august. Vi ønsker å gi deg muligheten til å måle pasientopplevelsen ved klinikken din, derfor er denne modulen gratis til og med 31. august – uten binding eller noen andre forpliktelser. Under prøveperioden vil du bli fakturert for varslinger - 0,95 kr per stk.
Hva koster Tilbakemeldingsmodulen etter gratisperioden (31. august)?
 • Løsningen er gratis fram til 31. august – uten binding eller noen andre forpliktelser, verken før eller etter. Hvis man ønsker å fortsette med løsningen etter gratisperioden, koster dette NOK 249 ekskl. mva. per måned per bruker + varslinger - 0,95 kr per stk.
Er det noen skjulte kostnader?
 • Løsningen kan benyttes kostnadsfritt fram til 31. august. Under prøveperioden vil du kun bli fakturert for varslinger.

  Varslinger - 0,95 kr per stk.
Er det noen binding på løsningen?
 • Nei.
Hvilke utstyr trenger jeg for å komme i gang?
 • Ingen fysisk utstyr er nødvendig ved utsending eller innsamling av tilbakemeldinger.
Jeg har tidligere hatt PatientSkys videomodul, er løsningen også gratis for meg?
 • Ja, videomodulen er gratis for både nye og eksisterende kunder.
Er all innsamlet informasjon fra pasienten sikker?
 • Ja, løsningen er på sikkerhetsnivå 4.
Hvordan kommer jeg i gang?
 • Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å komme i gang.
Fungerer løsningen bare med PatientSky Clinic?
 • Løsningen er kun tilgjengelig for PatientSky Clinic- og Hove Total-brukere
Hvordan deaktiverer jeg modulen?