Mange forbedringer kommer i mars

Vår neste store oppdatering er versjon 7.3. Flere seksjoner i appen får et nytt utseende eller ny og optimalisert funksjonalitet. Dette inkluderer: Betalinger, Post, Hjemmesiden, Timebestilling og ofte stilte spørsmål (FAQ).

Vi stopper ikke der, men forbedrer også:

  • Optimalisert tilkobling for Bluetooth- og lydenheter
  • Aktivering av automatiske sikkerhetsoppdateringer
  • Bedre visualisering av varslinger
  • Bedre oversikt over uleste beskjeder
  • Enklere og bedre endring av lydenheter
  • Visuell overhaling av video-konsultasjoner
  • Forbedret oversikt over fremtidige timebestillinger
  • Mange små visuelle forbedringer på tvers av appen som helhet

Administrasjon av relasjoner

Relasjons-administrasjon er en veldig populær funksjon i pasientportalen vår. Denne funksjonaliteten har vært etterspurt også i PatientSky-appen. Det er derfor med stor glede vi kan si at dette endelig kommer i appen og vil lanseres før sommeren.

Relasjons-administrasjon lar deg administrere andre pasienters detaljer, som for eksempel egne barn, (dersom helseaktør har gitt tilgang til dette). Du kan bestille timer, be om fornyelse av resepter, samt delta i videokonsultasjoner på vegne av en annen bruker. I pasientportalen er denne funksjonaliteten mye brukt og av stor verdi i relasjon til egne barn, besteforeldre, og evt. andre som har utfordringer med, eller ikke ønsker å kommunisere med helsepersonell selv.

Vi er veldig fornøyde med å straks kunne ha denne løsningen klar også i PatientSky-appen.

Huawei-brukere må laste ned appen på nytt fra Google Play

Dersom du har en Huawei-telefon vil du få tilgang til den nye versjonen av PatientSky-appen ved å laste ned denne fra Google Play. Nåværende versjon av PatientSky-appen vil fjernes fra Huawei App Gallery når ny versjon er klar og den gamle går ut av drift.

Pasientene dette berører (under 1% av app-brukere) vil få en beskjed om dette med konkrete instruksjoner neste gang de åpner opp appen.

Med vennlig hilsen,

PatientSky.